OFFERTE AANVRAGEN

LOGISTICS

Onze afdeling Logistics coördineert het transport, hierbij zijn wij er voor verantwoordelijk dat uw goederen van A naar B worden gebracht. Wij zijn een tussenpersoon die namens u het vrachtproces verzorgt. Het communicatieproces is efficiënter doordat u maar met één bedrijf te maken heeft.

Wij werken samen met andere vervoerders, die bij ons in het platform zitten, wij kennen deze bedrijven en weten dat ze hun personeel via de wettelijke normen betalen en dat uw vracht ten alle tijden verzekerd is, zodat we over de prijzen en voorwaarden kunnen onderhandelen om uiteindelijk te bepalen wat de meest goedkope, betrouwbare en snelle route is. Tijdens dit proces hebben wij direct contact met onze vervoerders en klanten, dit betekend dat we onmiddellijk verzendgegevens ontvangen als er wijzigingen zijn die uw zending beïnvloeden. Zo houden wij u ook continu op de hoogte.

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Geïnteresseerd in een van onze andere diensten?

KOERIERS

Voor koeriersdiensten en spoedlevering kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd een koerier voor u beschikbaar en staan klaar om uw zending binnen kortst mogelijke tijd te leveren. Voor zowel binnen- als buitenland zijn wij uw geschikte koerier. Door onze jaren lange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig en zo spoedig mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd. Wij zijn gevestigd in Oeffelt, tussen Cuijk en Boxmeer, nabij de A73. Hierdoor zijn wij snel op weg om uw zending te verzorgen.

 

TRANSPORT

Voor transportdiensten kunt u bij ons terecht. Wij hebben meerdere bakwagens en trekker-opleggers tot onze beschikking om uw goederen te vervoeren. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig op plaats van bestemming kan worden geleverd.

  • 24/7 bereikbaar
  • Nationaal of internationaal
  • Met zeil of kasten bakwagen
  • Met of zonder laadklep
  • Tot 25.000 KG
  • Vanaf €0.95 per km