OFFERTE AANVRAGEN

Koeriers

Voor koeriersdiensten en spoedlevering kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd een koerier voor u beschikbaar en staan klaar om uw zending binnen kortst mogelijke tijd te leveren. Voor zowel binnen- als buitenland zijn wij uw geschikte koerier. Door onze jaren lange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig en zo spoedig mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd. Wij zijn gevestigd in Oeffelt, tussen Cuijk en Boxmeer, nabij de A73. Hierdoor zijn wij snel op weg om uw zending te verzorgen.

Ochtend leveringen 

Wij kunnen uw zendingen leveren op het tijdstip wat u het beste uitkomt. Wanneer uw zending s ’morgens om een bepaalde tijd geleverd moet worden, kunnen wij de dag ervoor uw zending voor 17:00 uur afhalen. Wanneer uw bedrijf binnen een straal van 10 km van Oeffelt zit, rekenen wij hier zelfs geen extra kosten voor! Zo kunnen wij uw zending de volgende ochtend al vroeg leveren, op een door uw bepaald tijdstip. Uw zending staat gedurende de nacht veilig op ons beveiligde terrein. Wij zijn continu in contact met onze chauffeurs en weten zo altijd waar uw zending zich bevindt.

24/7 leveringen

Ook kunnen wij uw zendingen leveren buiten kantooruren, zelfs in de nacht. Wanneer uw bedrijf zich bevindt binnen een straal van 15 km kunnen wij binnen één uur komen laden om vervolgens direct door te rijden naar het los adres. Zelfs wanneer dit buiten kantooruren is, wanneer uw klant op uw product zit te wachten zullen wij er alles aan doen om dit op de snelst mogelijke manier te leveren. 

Aanhangers

In ons wagenpark beschikken wij over auto’s met een trekhaak, hiervoor hebben wij ook chauffeurs beschikbaar met een E-rijbewijs. Zo kunnen wij ook uw aanhanger van A naar B vervoeren. 

Caddy

De Volkswagen caddy is het kleinste voertuig in ons wagenpark. Deze kan ingezet worden voor kleine zendingen van doosjes tot 1 europallet met een maximale hoogte van 1.10m.

Bus

De Mercedes-bussen van ons wagenpark hebben wij in 2 lengtes: 3.20m of 4.20m. De kleine variant heeft meer laadvermogen dan de grote variant maar verder zijn deze bussen identiek.

Meubelbak

Onze Renault Master meubelbakken zijn uitgerust met een laad/los klep en pompwagen. Zo kan de chauffeur zelf zijn lading laden en/of lossen.

WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S!

Interesse in een carrière bij Zet Es Em? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Geïnteresseerd in een van onze andere diensten?

TRANSPORT

Voor transportdiensten kunt u bij ons terecht. Wij hebben meerdere bakwagens en trekker-opleggers tot onze beschikking om uw goederen te vervoeren. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig op plaats van bestemming kan worden geleverd.

  • 24/7 bereikbaar
  • Nationaal of internationaal
  • Met zeil of kasten bakwagen
  • Met of zonder laadklep
  • Tot 25.000 KG
  • Vanaf €0.95 per km

LOGISTICS

Onze afdeling Logistics coördineert het transport, hierbij zijn wij er voor verantwoordelijk dat uw goederen van A naar B worden gebracht. Wij zijn een tussenpersoon die namens u het vrachtproces verzorgt. Het communicatieproces is efficiënter doordat u maar met één bedrijf te maken heeft.
ZET ES EM