OFFERTE AANVRAGEN

TRANSPORT

Voor transportdiensten kunt u bij ons terecht. Wij hebben meerdere bakwagens en trekker-opleggers tot onze beschikking om uw goederen te vervoeren. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig op plaats van bestemming kan worden geleverd. 

Koppel trailer

Wij kunnen een trailer bij uw bedrijf aan het dock plaatsen zodat u deze al kunt voorladen. De dag erna kunnen wij deze dan weer aankoppelen en lossen. Zo kunt u op uw eigen tempo de trailer laden zonder dat hier wachtkosten aan verbonden zijn voor de chauffeur.

Ochtend leveringen

Ook bij transport kunnen wij leveren op het tijdstip dat uw graag wilt, is dit vroeg in de ochtend? Dan kunnen wij de dag ervoor komen laden. Wij zijn continu in contact met onze chauffeurs en weten zo altijd waar uw zending zich bevindt.

Chauffeurs

Tegenwoordig ziet u steeds meer chauffeurs die geen eerlijke vergoedingen krijgen voor hun diensten. Dat is bij Zet.Es.Em niet aan de orde. Wij werken enkel met onze eigen chauffeurs die volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer betaald worden. Ook zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs zich houden aan de rij en rust tijden. Dit wordt door middel van ons IT-systeem netjes bijgehouden en gecontroleerd. 

Motorwagen

Bij onze motorwagens hebben wij zowel kasten als zeilen varianten. Ook deze auto’s zijn voorzien van een laadklep met pompwagen. Bij de zeilen variant kan de lading via de zijkant geladen en/of gelost worden.

Trekker-oplegger

De Trekker-Oplegger is ons grootste voertuig in het wagenpark. Ook hier hebben wij zowel zeil als kasten varianten. De ladingen kunnen via de zijkant geladen/gelost worden.

WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S!

Interesse in een carrière bij Zet Es Em? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Geïnteresseerd in een van onze andere diensten?

KOERIERS

Voor koeriersdiensten en spoedlevering kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd een koerier voor u beschikbaar en staan klaar om uw zending binnen kortst mogelijke tijd te leveren. Voor zowel binnen- als buitenland zijn wij uw geschikte koerier. Door onze jaren lange ervaring weet u zeker dat uw zending veilig en zo spoedig mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd. Wij zijn gevestigd in Oeffelt, tussen Cuijk en Boxmeer, nabij de A73. Hierdoor zijn wij snel op weg om uw zending te verzorgen.
LOGISTICS

Onze afdeling Logistics coördineert het transport, hierbij zijn wij er voor verantwoordelijk dat uw goederen van A naar B worden gebracht. Wij zijn een tussenpersoon die namens u het vrachtproces verzorgt. Het communicatieproces is efficiënter doordat u maar met één bedrijf te maken heeft.